Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Sevgili Münevver48,
En büyük yaram, bir türlü yetiştirmeyi başaramadığım klasik mavişlerinizin güzelliğini görünce bir kez daha iç geçirdim. Oysa ki en sevdiğim çiçek... Çocukluğumun anılarında rahmetli babaannemin mavişi önemli bir yere sahip. Zorla yetiştirmeye çalıştığım bir saksı vardı. Baştan çok güzel giderken birden dibe yakın yerlerden kurumaya başladı. Kalanını da almaya çalıştığım tüm önlemlere rağmen kuşlar yolup yolup attılar  Gözünün içine bakıyorum hala ama nafile...
Diyeceğim o ki, harika olmuş hem maviş hem de diğer bitkileriniz. Güle güle büyüsün, daima mutluluk versinler size...
|
sevgili loveforlife,hepimizin böyle bir yarası vardır.bende ortancayı pek yetiştiremiyorum.iki üç denemem oldu. ama pes etmiş değilim .başarana kadar devam edeceğim. ve birgün o güzellikleri sizlerle paylaşacağım. şu benimde gardenyamı kaybetme korkusu sardı yapraklar karardı döküldü,şimdi demir takviyesi yaptım.bakalım sonuç ne olacak.hani kendime kızmıyor değilim elindekilerle yetinmesini bil diye.ama bunları kendim söylüyor kendim uygulamıyorum. çiçekleri ve kendimizi zorlamanın ne anlamı var demi loveforlifecim.işte çiçek aşkı ve hastalığı bizi böyle bazen dertlendiriyor.mavişe gelince ah keşke yakın olabilseydik hazır çiçekleni açtığında sizin balkona koyardık.ne güzel olurdu demi. siz yine balkonunuzda kendinizinmiş gibi sevin. sizzinde bir mavişiniz oldu artık

sevgilerimle.