View Single Post
Eski 26-06-2014, 14:43   #625
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Tüm arkadaşlara merhabalar,

Bu sezon son olarak besin eriyiğinin 2. kez yapılmasını, yoğun istek üzerine, yeniden düzenleyeceğim. Ama bu sezon son olacak.

Sistem şu şekilde işleyecek:

1- 10 kişi tamamlandığında bir tablo hazırlayacağım ve masrafların tutarları ve kişi başı maliyetleri yazacağım.

2- Tabloda son kolonda tutarı yatıran kişi yatırdığını, aynı şimdiki parayı havale ettiğini beyan edecek.

3- 10 kişi parasını yatırdığında ben alımları yapıp, hazırlıklarını tamamlayıp göndereceğim.

4- Kargo ödemelerinde sıkıntılar çıktı. O yüzden aynı şeyi yaşamamak için kargo tutarlarını da maliyete ekleyeceğim ve ödemeyi buradan yapacağım. Dolayısıyla burada 20 tl dediğimiz insanlar 30 tl ödemek zorunda kalmayacaklar. Yani karşı ödeme değil buradan ödeyerek göndereceğim. Tabi maliyetlere eklenerek.

5- Katılımcı arkadaşlar Ad-Soyad, Adres, Cep telefonu ve kendisine ulaşılamadığında aranacak ikinci telefonu yazıp bana e posta ile gönderecekler.

Aslında besin organizasyonuyla ilgili farklı bir fikrim vardı ama aksiliklerden dolayı yapamadım. Bundan önce organizasyona ve bu organizasyona katılacak arkadaşlardan Eylül gibi bir ricam olacak.

Bulunduğum şehirde bir okula 20 m2 bir topraksız sera yapıp hediye etmeyi düşünüyorum. Aslında bu sera portatif bir sera olacak ve her yıl sökülüp başka bir okula kurulacak cinsten oluşacak.

Henüz bir maliyet hesabı çıkartmadım ama takriben 500-700 tl civarınta tutacağını sanıyorum.

O dönem geldiğinde bu girişimin ucundan tutarlarsa beni ve bunun hazırlığında çalışan arkadaşlarımı mutlu ederler. Herhangi bir zorunluluğu olduğunu kimse düşünmesin. O dönem geldiğinde nasıl bir organizasyon olacağı konusunu detaylı bir şekilde anlatırım.

Saygı ve sevgilerle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön