Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Şımartıyorsun beni.  Sende ki güzelliklerin hakkını yememek lazım hele ki son resimlerinde yer alan bir gecelik gelin, begonyalar, ortancalar.
Kim bilir daha ne güzellikler saklı sende, sardunyaların ne alemde ilk sayfalarında ne güzel vardı resimleri tenekelerin içinde kocaman olmuşlardı, uzun saksılardaki sakızlarında çok güzellerdi, hele bir de dev paskalyan vardı ne oldular?
|
Valla abi şımarmak en büyük hakkın çünkü gerçekten hem çeşitin çok fazla hem de çiçeklerin göz alıcı güzellikte bakımlılar özen gösterilmiş oldukları her hallerinden belli maşallah abi nazar değmesin çiçeklerine de sana da

Sardunyalarımı azaltmak zorunda kaldım abi çünkü sakarya da değilim ben olmayınca bakamıyolar benim gibi. Bikaç saksı sardunyam var. Sakızlarımı da tembihlemiştim içeri alın diye annem balkona yere almış üstlerini örtmüş ama kışa dayanamamışlar çok üzüldüm canım yandı boş tenekeleri taşırken
Paskalyam duruyo yine bu sene kıpkırmızı bir sürü açmış ama ben o ara denizlide olduğumdan çekemedim resmini. Ama çok yaşlandı abı eski gücü neşesi yok. Bu sene 2 3 saksı diktim yedeklensin ölürse diye. Tutmuş onlarda yapraklanıyolardı. Bu paskalyam bu sene 7 yaşında sanırım

Bide koca saksı bi yılbaşım vardı her kışın pespembe açardı salona masanın üzerine koyardım gelen geçen bakmaya doyamazdı. 2 sene önce yazın hastalık yaptı çürüdü büzüştü bişeler oldu. Dallarını hep diktim kocaman oldu onların da tek tek yaprakları düşüp çürüdü bidaha nasip olmadı yetiştirmek çok seviyorum aslında

Bu sene bidaha denicem. Satın alayım diyorum ama satın alma olanların çiçeklerini sevmiyorum bi değişikler düdük gibi geri kıvrıklar. Bendeki yılbaşı eskiden yetiştirilen yılbaşılardandı çiçekleri gösterişliydi. Şansım kaçtı yılbaşından yana. Bu sene diktim kışın tuttu büyüyodu gene bozulmuş baktım da