View Single Post
Eski 24-06-2014, 10:54   #204
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Bebeğin de diğer torunumun da derdinden ölüyorum da hemen gitmek görmek istemezmiyim yalnız bazı hesaplarımız var: Oğlum da gelinim de dört buçuk yıl oldu Van'da lar. Tayin bekliyorlardı bugünlerde..Yanlarında anneanneleri var nasılsa yalnız değiller , ben de taşınma zamanı gideyim de biraz yardımcı olayım niyetiyle sabrediyordum. Yani hem imaret, hem ziyaret veya bir taşla iki kuş falan mevzuu..
Çok şükür bugün tayin yazısını aldılar. Allah hayırlı etsin böylece torunları görebilme günlerim yaklaşıyor. Tayin Kayseri iline çıktı yolumuz da yakınlaşıyor onları en azından aydabir görürüm inşallah. Münevver hanım bebeği daha görmediğimdendir büyüğü daha çok özledim, babasından bile çok. Canları sağolsun.
İşte böyle. Asmalıtepede internetim yok. Ağaçlar net'e girmeden bir ay önce falandı mobil internetimi kapattırmıştım böyle olacağını bileydim kapattırırmıydım.
Orada aklıma tv ye de bakmak gelmiyor.Hep ağaçla böcekle çiçekle haşırneşir olmak istiyorum. Bir de havası okadar güzeldir ki sağlık adına hiçbir sorun yaşamıyorum.
Hele elimle dikip büyüdüğünü izlediğim herşey bana çok huzur veriyor...
Yeni biber fidelerini şaşırttım yerlerine, Gübreli toprakla torfu karıştırıp yine maydonoz ektim, iki üç adet yayılmacı ardıç alıp saksılarını değiştim, kuruduğundan korktuğum kımızı aşısız gülümün filiz verdiğini, diğer köklü dikip kuruduğunu sandığım sarmaşıkların papatyaların canlandığını, domates fidelerimin üstünde domateslerin oluştuğunu,biberlerin oluştuğunu görüp çok sevindim onlara biraz daha ilgi ve itimam göstererek sırıklara bağladım suya toprağa değmesinler diye, Gülün toprağını çoğalttım, aşılı asmanın kolları rüzgardan sallanmasınlar diye çıtalara bağladım.
Velhasılıkelam bu hafta baya gelişme kaydedip çalıştım. Çiçeklerim de iyiler resimleri yükleyeceğim. Size soracaklarım da var...şimdilik sevgiyle kalınız.

sevgili asmalıtepe, bu hafta epeyce bir çalışmışsınız.ama eli boş dömemişsiniz.çiçekleriniz adına sevindim bizleri bir korkutup üzüyorlar bir sevindiriyorlarr canım. ne zaman isterseniz sorularınızı sorabilirsiniz.elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.sevgiler...

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön