Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Merhaba Münevver hanım; Bu hastalık sınırların dışına da taşıyor değil mi. Negüzel birşey ama umumun yararlanacağı alanları bile güzelleştirmek, kuşlara dallar oluşturmak. Ellerinize sağlık. Ben de bir haftaya yakındır bağdaydım. Oralarda hiç yorulduğumu anlamıyorum da eve gelince yüzükoyun düşüyorum uykulara..Biraz önce girdim siteye sizin sayfaya..Ben de kendi makinamın pili eskimiş, şarzedemedim yeğenim tabletle çekti faceden attı ama bilgi s. a yükleyemedim sorun çözülürse atacağım. sevgiler..
|
sevgili asmalıtepe,sesiniz soluğunuz çıkmayınca acaba dünyanın en güzel çiçeğinemi (torun görmeyemi)gitti dedim.asmalıtepede ikinci tahminimdi.insan bahçeyle uğraşırken yorulmuyor.negatif elektireğini topra bırakıyorsun.fiziken yorulsan bile ruhun dinleniyor.beyninde olumsuzluklara yer vermiyorsun.yeşilliğe bakarken insanın gözlerinin içi mutluluk doluyor.şimdi ben nasıl sınırları aşmıyayım.bıraksalar beni bakın bu bir hayal ama gerçel olmasını çok isdediğim bir hayal caddemi ve sokağımın (köşe başında oturuyorum)yolunun kenarlarına erguvan ağacı ve dut ağacı dikmek istiyorum.aralarınada zakkum eşimde bana destek olacağını söylüyor.ama başı boş hayvanlar arkalarında güya sahipleri çobanlık ediyor ama kim kimi güdüyor belirsiz. keçiboynuzumuz diktikten sonra kocaman olmuştu.5,6, yıl baktık artık kendisini kurtardı derken keçi boynuzumuz ineklerin gazabına uğradı.gölgesi ve yeşilliği güzeldir hani biz yaşlanınca gölgesinde torunlarımız oynar diye şimdi yerinde yeller esiyor.eşimde bende çok üzüldük. ay galiba içim fazlaca doluymuş.sizde tam damarıma basıncafazla yazdım.inşallah hayallerimizde bir gün gerçek olması dileğimle sevgili asmalıtepe saygılarımla .............