View Single Post
Eski 23-06-2014, 15:07   #227
esgül73
Ağaç Dostu

esgül73's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TreeKing Mesajı Göster
şimdi siz kuş için mi birşey yapmak istiyorsunuz yoksa kendiniz içinmi bunu bir düşünün muhabbete gerek yok bunu düşünüyorsanız ilk başta almayacaktınız kanarya direkt muhabbet alacaktınız, kanarya için önerim eşleştirme yapmanızdır ama nasıl olur bilmiyorum yani eş bulun kuşa.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Güzel bir konuya değinmişsiniz kuş için mi kendiniz için mi diye.Ağaçlar net bana bitkiler başta olmak üzere pek çok konuda yardımcı oldu.Ama kanarya konusunda aynı ilgi ve paylaşımı bulamadım.Aldığım cevaplar dahilinde öğrendiğim her yolu Paşa için denedim.Aldığımda turuncu olan rengi şimdi sarıya döndü.Bide muhabbet kuşu ile sahibi arasında olan bağın kanarya ile arasında oluşmadığını gördüm.Çünkü muhabbet kuşunu konuşturmak için çabaladıkça aranızda bir bağ oluşuyor.Aynı ilişki konuştuğu için papağanlarda da gözleniyor.Ama kanaryalar cereyandan etkilenen siz yanına gidip konuşsanızda onun için pek fark etmeyen bir kuş.Güneşlensin diye biraz dişarı çıkardım.Banyosunu verdim.Yumurta haşlasım.Haşhaş verdim.Özel yemlerden aldım.Pet şopların da işi satana kadar .Sattıktan sonra bi de arkamızdan konuşmuş.Şimdi burası ufak yer geri götürüp yardım da isteyemiyorum.Kuştan kesik kesik sesler geldikçe başarısız oldum diye canım sıkılıyor.

esgül73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön