View Single Post
Eski 04-01-2006, 18:37   #11
karakedi
doğasever

Giriş Tarihi: 16-12-2005
malicim,okudum okudum soruların amma derinmiş)))
düşündüm belkide beni patlatan gidememek olmuş,,yani oraya kadarmış,,2001 e geldiğimde kadının en tehlikeli yaşına da girmiştim.35!!!
anne değildim,meslek beni bırakmadan ben onu bırakmıştım..işsizdim... ama işten sonraki 3 yılımı hayallerim gibi yaşamıştım..doğa da çok vakit geçirmiştim,,hatta neredeyse o 3 sene evde oturmadım..paramı da harcamamaya gayret ettim..dalışı öğrendim ve pahalı diye adımı kullanmalarına izin vermem gerekti..İ.N.A projelerinde beleş dalmak için çalıştım..dalyan da bir dalış okulunda dive masterlık yaptım.(para almadan) camel trophy elemelerinde ise günümü gördüm..özellikle de afrika da,,öööle turistik gezi değildiler.bir sokuşta 5 dak. da öldürebilecek yılanların arasında uyudum yaw..tek bir kuru tshirt yeter duygusunu edindirecek deneyimlerim oldu.çünkü 3 gün titreyerek ıslak yaşadım..3 gün aç kaldım kitap köşesi kemirdim ama çok zevk aldım çok mutlu oldum..eğer hamile kalmasaydım tam o sırada kendime aslan çiftliğinde karın tokluğuna iş ayarlamış gitme planları yapıyor ve eşimle didişiyordum.
2001 gelince hadi dedim ya gel **** bırak gideyim...arsa aldık sonra bebek ve biliyorsunuz işte..leylanın 3 senesi kaldi ve ben ana üssüm dereköy olmak şartıyla kaldığım yerden serseriliğe de şartlar elverdiğince devam edeceğim.7 yaşına gelene kadar yanından ayrılmam.
eğer serdar gelmeseydi büyük ihtimalle kaş dalyan gibi bir yeri **** mersin belki seçerdim sanırım..gider bi ev yapar gerisini de kesinlikle orada düşünürdüm..para biterse ne iş olsa yaparım hatta kariyer dışı bir şey ararım ki köleliğimin başlama bitme saatleri kesin ve net olsun.. tercihen dalış işi yapardım sanırım..
o kadar az şey arıyorum ki yapamam duygum hiç yok.
Hiç mesela altın bişiyim yok,,bana takı saçmalık gelir,nikah yüzüğüm bile gümüş,,,o kadar az yerim ve giyinmeye meraksızım ki yaşarım nasılsa..aşık olurdum belki...belki dünyayı gezerdim..ne biilim..o ıssızda tek başıma neler yapardım diye hiç hayal kurmadım ama saatlerce toprakla oynarım..bilmiyorum malinacım,bunu düşünmedim ben hep serdarın benimle geleceğini düşündüm ve o oldu.gelmeseydi kendime başka bir hayal kurardım ve o olurdu..ben gerçekten zihninizi odakladığınız şeylerin gerçekleştiğine inanıyorum ve buna inandığımdan beri yani 3-4 yıldir neler düşünüp durduğuma çok fazla dikkat ediyorum.

karakedi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön