View Single Post
Eski 17-06-2014, 09:05   #178
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Sevgili Münevver; sayfamdaki mesajınızda tohum konulu düşüncenize katılıyorum. Tabii ki önce tohum güvenilir olmalı, kendi oluşturacağımız tohum elbet iyi olur. Sitenin Tohum Takas konulu bildirilerini okumuştum; Belli bir süresi varmış, kapanmış. Hayırlısı artık.
Su konusunda bir netlik oluşmadı sanırım. İnşallah tonaj fiatları eskisi gibi kalır da hepimiz için zorlaşmaz mesele. Asmalıtepe' de geçen hafta bizim su hattı patlamıştı. Yollara akıyor az da olsa. Üç ortaklı olduğundan biraz da ki hala arıza için bir tesisatçı çağrılamadı.. tabii ki saatlara yazıyor. Yani bizim iş te sakat. Belediyelerden alınan suların şebeke arızalarına belediye bakar. Şahıstan alıyorsun kendi deposunda saatın var yollardaki arızalardan da sorumlu değil, boşa akan suyu da sen ödüyorsun. Bizde bir misal vardır: Adam toplu taşım aracıyla kaza yapmış. Aracındaki yolcuların çoğu exolmuş, kalanları hastaneye... kendini savunan sürücü;''Hastanede ölenlere ben karışmam,, demiş. O hesap.
Anlayacağın kardeşim çözüm bekleyen o kadar mevzu var ki sağlık olsun demekten başka bir şey gelemiyor elimizden.
Erikleriniz ne güzel tutmuşlar maaşAllah. Afiyetler olsun. Ellerinize sağlık.
Tohumu da sizin gibi dostlardan karşı ödemeli rica ederiz artık birazcık, birazcık. Ben bu tohumla yetiştirmeye fena taktım.
Sevgiler..selamlar..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön