Konu
:
Acemi Bahçıvan Soruları
View Single Post
13-06-2014, 13:13
#
605
rakoçi
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-06-2014
Blakonumun altında 20-25 metrekare alanı deneme amaçlı bir şeyler ekeyim derken iyice kaptırdım kendimi. 3-4 gündür buralarda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. bir kaç çeşit şey ekmiştim onlar hakkında fikir ve sorularıma cevap alabilir miyim
Toprağım çok kalitesiz toprağa biraz destek olmak için sorduğumda bana beyaz renkli bir gübre verdiler ve biraz ondan serpip suladım. Ufacık boncuklara benzeyen bir gübre galiba fosfat. bunu arada bir toprağa serpsem bitkilere iyi gelir mi?
DOMATES
domatesleri biraz erken ektim hafif ilk başlarda soğuktan etklenip yaprakları morarsa da kendini toparladı derken ankara'da müthiş yağmur ve doluya maruz kaldılar. biraz boylanması eksik kaldı genel olarak 25-30 santim civarında 12 adet fidem var. sadece 2 sinde domates var diğerlerinde çiçiek var ama daha iyi nasıl bakım yapıp büyümelerini sağlayabilirim. alt yaprakları budadım toprakla çok temas edip çürüyordu çok sulayınca çamur içinde kalıyor diye. resimlere bakıp yapmam gerekenleri tavsiyede edebilecek var mı?
rakoçi
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
rakoçi Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul