View Single Post
Eski 04-01-2006, 14:28   #143
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
kimliği tamamen açık olarak ve tamamen tanınarak herhangi bir forumda faaliyet göstermek hak diil..aslında adil değil.
Bu saptamana katılmıyorum. En azından bizim forumlar için katılmıyorum. Pesmelba 2002 yılının başından beri aramızda. Eğer kişiliği gerçekten böyle olmasaydı sadece "Parla Şenol" olduğu için popüler olmayacaktı. 3 gün sürerdi o durum :)

Yuvarlak laflar etmemek için ete kemiğe bürünmüş olmak gerek. Kim olduğunun anlaşılmaması için miş/muş'lu konuşmalar yapmak hem yazan için sıkıcı hem okuyan için fazla kapalı ve yararsız olacak...

Yani sen Merve'de olsan burada herhangi biri kadar önemlisin. Röportajın nedeni diyecek şeylerin var diye...

Ayrıca röportajın ilk etabı bitti, devamı gelecek sanırım :) Ama önce ilk röportajda kafamıza takılanları sormaya başlayalım.

Ben başlıyorum :)

1. Çekip gideceğin bir yer olması için, gerekmeyen bir havuz yapmaya bile yarayacak kadar birikimi, çalışarak kazanamasaydın (her çalışan bunu gerçekleştiremiyor biliyorsun) ne yapacaktın?

...Ben de aileme bu bedeli ödedim. Onların dediklerini yapıp, paramı kendi istediğim işten kazanınca da herkesin istediği oldu...

demişsin. Buradan, çekip gitme fikrinin en başından beri aklında olduğunu, yeterli parayı kazanıncaya kadar beklediğin anlamını mı çıkarmalıyız? Tabii ailenin buna karşı olduğunu da...

2. ... Bodruma ilk gittiğimde burada yaşama fikri kafamda oluşmuştu. O zamanlar 18 yaşındaydım. Bodruma ilk gittiğimde burada yaşama fikri kafamda oluşmuştu. O zamanlar 18 yaşındaydım ...
... Ben 18 yaşına kadar babamdan para aldım...
... okulumu bitirdim ve bir mesleğim oldu. İşletme fakültesi mezunuyum. Bu dönemde mankenliğe başladım.
... Monotonluk hiç bana göre bir şey değil. 16 yılın sonunda epey monotonlaşmıştı mankenlik bana göre...

16 yıl mankenlik, daha doğrusu yaşamak istediğin hayatla örtüşmeyen bir iş yapmak çok uzun değil mi? Motonluğa dayanamayan bir yapısı olan biri için özellikle... Yani şunu demek istiyorum, büyükşehri bırakış için "bardağı taşıran" bir damla var gibi görünüyor. Nedense bunu dile getirmediğini düşünüyorum.

3. Düşünü gerçekleştirmek için Serdar'ı 5 yıl beklediğini söylemişsin. Hayır gelemem deseydi neleri, nasıl çözecektin? Mesela söylediğin gibi daha ıssız bir yere mi gidecektin? Hayal kurmayı seviyor ve beceriyorsun, o ıssız yerdeki yaşamını kurgular mısın?

Başkalarına da soru kalsın diye burada kesiyorum :)

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön