View Single Post
Eski 11-06-2014, 12:42   #73
fahris
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959 Mesajı Göster
Birinci sorunuzun cevabı 04.06 tarihli ve 15 no'lu mesajımın ilk paragrafında yeterince açık verilmiş, bu tahlili daha önce yaptırmadığım için duyduğum pişmanlığı belirtmiştim. Ben herşeyi doğru yaptığım iddiasında değilim, sadece yaşadıklarımı yazdım ki insanlar ders alsın, aynı hatayı tekrarlamasın.

Tarlanın en üst noktası zirvenin 50 metre altında ve hakim rüzgar kuzeyli rüzgarlar. Arazinin dağın güney cephesinde olması bence önemli ölçüde koruma sağlayacaktır. Buna rağmen tüm kuzey cepheye rüzgar perdesi yapıyorum.

Bence cevizin verim vermesi için rüzgarın olması, olmamasından çok daha iyidir.
Sayın hocam pişmanlığınızı okudum ancak aklınızda acaba tahlil edersem sonuç kötü çıkarsa başka arayışlara girme yorgunluğundan mı yaptırmadınız diye merak ettim..

ilk fotoğraflara aldanarak öyle yorum yaptım. Sonraki fotoğrafları görünce konumunun güzel olduğu anlaşılıyor..

Yazınızın tamamını okudum tebrik ederim yetiştireceğiniz cevizler gibi sizinde ceviz gibi olduğunuz anlaşılıyor.. Yazınızda maddi kısımlara hiç değinmemişsiniz acaba mümkünse başlangıcından sonuna kadar bir maliyet fizibilitesi paylaşabilir misiniz?

fahris Çevrimdışı   Başa Dön