View Single Post
Eski 10-06-2014, 14:49   #212
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek Mesajı Göster
Merhaba Çok değerli asmalıtepe; bugün yine senin sayfalarında gezdim dikkkatlice adım, adım gezerkende dikkatli davrandım hiç bir bitkiye,ağaca, çiçeğe zarar vermeyim diye.

Asma aşıların çok hoşuma gitti ne güzelde gelişmişler bende bu yıl 1 tana ince kabuk badem, 1 tande yaz armudu aşısı yaptırdım şimdilik tutmuş gözüküyorlar inaşşalh meyve verdikleri günüde görrüz.

Ayrıca yeni dünyaya gelmiş olan torununuzuda güle, güle sağlık, huzur ve mutluluk içinde büyütün.

Allah anasına, babasına bağışlasın bahtı açık olsun.

Müsadeniz olursa buda benden dünya tatlısı torununuza dünya hoş geldin hediyesi.
Canım.Ne kadar incesiniz.İyi dileklerinizi de hediyenizi de aldım öptüm başıma koydum.
Çok teşekkür ederim herşey için.
Demek bahçemi gezdiniz. adını bilmediğim sadece yaprak olan çiçeklerimin ne olduğunu biliyor musunuz acaba?
Asma aşılarını çok iyi yapmışsınız. Yaban tiyekleriniz var sa değerlendirmek gerek. Yabanların yaprağını bile kullanamıyorsunuz. Neden potansiyel, üzüm veren hale getirmeyelim. Çabuk gelişiyorlar. O dallarından sarkan salkımları asmanın dibine oturup yersiniz birgün inşaAllah. İnce kabuk badem, yaz armudu.. onları da yiyin inşaAllah.
Torun bebelerden video geldi biraz önce. 4 yaşındaki ağabey dün gelene biberon emziriyordu. Beni bugünlerde böyle sevindiren Allahım'a binlerce şükrediyorum.Olmayanlara da tattırsın bu mutluluğu sizlere de...

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön