View Single Post
Eski 10-06-2014, 07:56   #170
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Münevver bahçenize ve dolayısıyle size maşallah. Misafiriniz harika çok güzel. Kuş yuvalarına bayıldım ellerinize sağlık, inşallah hiç boş kalmasınlar.
Sardunyalar harika, glayöllere maşallah; bahçe çok güzel renklenmiş. Ellerinize, gönlünüze sağlık.

sevgili yenigine,teşekkür ederim. elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum.daha çok yapacaklarım var. ama bazen hevesimi kaçıran durumlar oluyor.sizin su derdiniz bugünlerde bendede var. bahçemi sebeke suyuyla sulamaktayım. fakat 30 mart dan bugüne kadar su sayaçları okunmadı ve henüz tonaj fiyatı belirsizlik içinde.söylentilere göre 6tl olacakmış. şimdi 3tl zorlanırken artık siz düşünün.her canlının temel ihtiyacı su bukadar pahalandırılmamalı diye düşünüyorum. inşallah bu süreci hayırlısıyla ve herkesin bütçesine uygun bir fiyat belirlenerek aşarız. neyse evet misafirlerim artık sağ olsunlar eksik kalmazlar.şu anda bahçemde 3 kedi yavrusu var.o kadar tatlı ve sevimlilerki anlatamam.anneleri bizim bodruma doğurdu orda büyüdüler. ve şimdi bahçede koşup oynuyorlar.fakat o kadar ürkekleki bir türlü fotoğraflarını çekmeme izin vermiyorlar.inşallah fotoğraflarını çekerde sizlerle paylaşırım.şimdilik kuş yuvalarım boş inşallah kuşlar farkına varırlardaiçlerini doldururlar. sevgilerimle......

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön