Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TreeKing
Muhabbet kuşlarını alarak günah işlediğinizin farkındamısınız(bende dahil)? Siz onla iyi bir hayat sürdüğünüzü düşünürsünüz ama asla öyle değildir, bir kuşu bir hayvanı asla içten bilemezsiniz, anlayamazsınız, bunu sonradan öğrendim, elimdeki kuşları teslim etsem yine satılacaklar, bıraksam buralarda yaşayamazlar, mecbur mahkum oldular burada.
Avustralya' ya bırakma imkanım olsa hemen bırakırım, varsınlar yaşabildikleri kadar yaşasınlar ve kendilerince insan gibi ölsünler...Evde besleyebileceğimiz hayvanlar için dini bir kural bu. Ondan dolayı yazdım. Düşünecek olursak da gayet mantıklı, bir tek kedi, insanla yaşayabilirmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam, köpekde olmazmış hem ne kadar eğitimli filan olsa temizlik icabı ters bir durum bence de. Genel düşüncem bu sizlerinde bir düşüncesi varmı?
|
Onlara güzel bir hayat sunmaya çalışıyor, arkadaş oluyoruz. Benim çocuğum yok. Özel hayatım dilediğimce ama işten eve gelince evde beni karşılayan bir canlı olması fikri hoşuma gidiyor. Köpeğin evde beslenmemesi konusunda kesin kural olduğunu biliyorum. Bahçede beslenmesi konusunda yasak yok. Kedi onaylanmış ve özendirilmiş dinimizde, ama eşim gibi hayvanlardan tırsan biri asla kediye razı edilemeyince kuşta karar kıldık. Şimdi de arkadaşlık etmeye çalışıyorum. Bunun günahı varsa Allahcc affetsin.