Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Sn. Münevver Sakız ve Ceylan dediğiniz çiçekler Sardunya'nın bir cinsi sanırım. Ne kadar güzeller, nazendeler ellerinize sağlık. Yaseminler'in de çeşitlerini sıralamışsınız maaşAllah.
Hele pervane Yaseminler şimdi olsa da doya doya koklasak. Gerçi onları koklayarak çok fazla kokmaz da kendileri gönderir kokusunu...Ne mutlu size her sabah bu güzelliklerin arasına dalmak ve onları nefeslemek..Allahım sağlık versin size hem bakın hem yaşayın onları.
|
sevgili asmalıtepe, evet sakız ceylan bir sardunya çeşididir.sakızlarımın şimdilik çok koyu bordo (siyah)gibi olan renginden yok. onuda alınca sanırın kolleksiyonum tamamlanacak.ceylanlara da başladım.ama benim favori sardunya türüm bodur olan sardunyalar yaz kış demeden açıyorlar.balkonundan bahar hiç eksilmedi. onların da renklerinden almak istediklerim var.yasemenlere gelince asla vazgeçemiyeceğim sarıcılar çok seviyorum. daha ilave edeceğim türleri var kokuları gerçekten muhteşem senin gitmene gerek kalmadan onlar sana kokularını gönderiyor. benimde kokulu çiçek hastalığım var.çalı, sarıcı,soğanlı ne tür olursa olsun fark etmiyor yeterki kokulu olsun.sevgiler