Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Bugün yine bahçeleri, çiçekçileri talan ettim. Bu hastalık fena bulaştı. Her gidişte bu son olsun diyorum, sözümü tutamıyorum.
Toprak-su müd. diye eski bir kurum binası var evimin yakınında, bakımlı bir bahçesi vardı. Binası atıl durumdaydı ama şimdi ''Yabancılar Sağlık Kurumu,, diye bir birime çeviriyorken büyük bir tadilat var hem binada hem bahçede. Duydum ki bahçe bozuluyormuş biraz birşeyler alabildim. Birkaç çeşit köklü çiçek. Tabii yine mağdur etmezsem. Diktim hepsini yarınki çekimlerde yükleyeceğim.
Sonra da çiçekçiye uğradım yol üzerimde. Bakın ben de ne aldım.
Sardunyamın saksısını değiştim. Bu çiçeğin rengini çok sevdim.
|
sevgili asmalıtepe, çok geçmişler olsun. canım hastalığın daha başındasın.bunun sancıları krizleri var

.en kötüsü aşırmaları var

gittiğin yerden çiçek, saksı eli boş dönmüyorsun fren desen tutmuyor. kimse seni durduramıyor.sen kendine söz geçiremiyorsun. artık sen bir çiçekkolik oluyorsun.sadece paralarını çiçeklere harcamak istiyorsun.
biliyorsundur bu yıl muğla büyük şehir oldu. şuan öyle bir söylenti var ki beni çok üzüyor.suyun tonajı 6tl olacak diye 30 martan buyana hiç su sayaçları okunmadı. eğer bu söylenenler doğrulanırsa çiçeklerim kurur ölür gider.buna insanın bütçesi dayanırmı? şimdi bile tonajı 3 tl ye zorlanırken artık eşime ben yemek su istemem yeterki çiçeklerim susuzluktan kurumasın diyorum. eşim bana gülüyor.inşallah söylenenler doğru değildir.neyse sardunyan çok güzelmiş.sanki rengi turuncu ile kırmızı arası çok hoş. ceylanında öyle,asmalarınlın maşallah ama ben elmanın tadını merak ettim.sanki yeşil yaz elmesı gibi, hani biraz mayhoş ekşimsi biraz tatlı fakat yerken mavrumsu bir tadı var gibi geldi. inşallah seneye daha bereketli ürün alırsınız.sevgilerimle