Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek
Selam Sevgili YeniGine; Yine birbirinden güzel paylaşımlarınızla bizi çok mutlu ettin eline, gönlüne sağlık anlaşılan sitenin bahçesinde tam anlamıyla bahar coşkusu var.
Ayrıca ben küpe çiçeğini çok beğendim, dün öğle tatilini fırsat bilip bende bentderesindeki çiçekçileri gezmeye gittim, tabi gidincek dayanamadım ve sarkaç içinde küpe çiçeği aldım evimizin girişindeki sundurmaya asmak için.
Henüz çiçek açmamış daha yeni, yeni goncaları var heralde 10 gün içinde üzeri çiçek dolar diye düşünüyorum ve en kısa zamanda resmini çekip sizlerle paylaşıcam herşey gönlünüzce olsun.
|
Sevgili 06dilek hepimiz paylaşmayı da seviyoruz, izlemeyi de seviyoruz gerçekten mutlu oluyoruz. Çok teşekkür ediyorum, sağolasın.
Küpelim geçen seneden 2 tane idiler komşumun bahçesinde duruyorlardı birini kendi balkonuma getirdim, diğerini de bir komşum istedi ona verdim.
Senin de küpelin hayrlı, bol çiçekli olsun inşallah. Havadar ve gölgeyi seviyorlar. Fotoğraflarını bekliyoruz, ne renk açacak acaba? Evet inşallah çiçek dolsun.
Teşekkür ediyorum, sağolasın.