View Single Post
Eski 06-06-2014, 22:38   #3288
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Melih Bakırlıoğlu Mesajı Göster
Sayın SDurul, geçmiş olsun. Bizde bir aydır bahçeye giremiyoruz. Boyumca fiğler biçilmeyi beklerken domuzlar bir yerden, yağmur bir yerden hepsi yere yatmış. Bekleyip göreceğiz. Sağlık olsun diyelim.
Teşekkür ederim, Sayın Melih Bakırlıoğlu.

Perşembe gününe kadar yağışlar sürecekmiş. Ektiğimiz tohumlar çürümese bari.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syuksek Mesajı Göster
Çok sevgili sdurul,
Geçmiş olsun. Bugün televizyonda bu yağışların maalesef küresel ısınmaya bağlı mevsim kaymalarından kaynaklandığı ve tropikal yağışlar olduğu söyleniyordu. Sevgiler
Çok sağ olun, Sevgili syuksek. Yağışlar aralıklarla sürüyor, bir hafta kadar daha böyle görünüyor ayrıntılı hava tahminlerinde.

Ereğli grubunun kaktüs serası gezinizi gördüm, müthiş güzellikteki kaktüsleri çok beğendim. Kim bilir hangi güzelliklerle döndünüz oradan bilemiyorum. Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
Ablacığım bu konu hakkında sana hiçbirimiz katılmıyoruz. Senin bitkileri çocukların gibi sevdiğini biliyoruz. Elde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar olacak, bu çok normal.
Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz kardeşim. Fakat bu sene tohumlarla ilgili çok stres yaptım, yine de bu gün baktım bir iki çimlenen daha olmuş. Esas beklediklerimden ses yok henüz.

Sayın Heyyamola'dan hint yağı bitkisi.

Name:  hint yağı b..jpg
Views: 770
Size:  40.1 KB

Sayın MeyveliTepe'den fazelya (arı otu).

Name:  çimlenen3.jpg
Views: 730
Size:  54.8 KB

Sayın Olcim'den cosmos.

Name:  cosmos.jpg
Views: 793
Size:  54.9 KB

Gaura ve papatyalar yağmur ve fırtınadan yerlere yatmış. Bazıları yeni çimlenirken bazılarının çiçekleri geçmeye başlamış.

Name:  gaura.jpg
Views: 674
Size:  32.9 KB

Name:  sarıgöz p..jpg
Views: 693
Size:  48.6 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön