View Single Post
Eski 05-06-2014, 14:16   #730
aksazli
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 19-03-2013
Değerli Arkadaşlar

Altay ceviz sitesine yazdığım iletiyi paylaşıyorum bakalım ne cevap gelecek ya da gelecek mi ?
+++++++++++++++++++
Fidanların aşısız olduğunu söylüyorsunuz aşısız fidanın anacı gibi meyve verme ihtimali çok düşük. 20 TL çöğür fiyatı çok değil mi en fazla 5 TL çöğür fiyatı. Aşılı ve mavi sertifikalı fidanlar bile 10 ile 15 TL arası üstelik sizin fidanların sertifikası da yok bildiğim kadarıyla. Altay cevizi diye bir çeşit tescil edilmemiş sizin sadece fidan üreticisi belgeniz var. Gariban köylüleri dolandırmaya utanmıyor musunuz ?
++++++++++++++++

Ziyaretçi defteri diye bölüm var orada ki bazı soru ve cevaplarını da paylaşayım tam olsun.

Yazan
abdullah gülen
Yer
Tarih
03.04.2014 - 12:21:05
fidanlarınız aşıyla mı üretilmiştir, yoksa meyveden ekim yoluyla mı üretimdir....
Editör :
Fidanlarımız da aşı yoktur.Tohumdan üretilmektedir.

Yazan
ERCÜMENT EHVAN
Yer
Tarih
28.02.2014 - 14:29:37
merhabalar...bilecikte bulunan tarlama aşılı tüplü altay ceviz fidanı ekmek istiyorum....14 dönüm tarlam. ilk etapta 20-30 adet arası düşünüyorum...bütçeme göre de devamı gelecek... ist.arnavutköy hadımköy e kargo yapabiliyormusunuz.. fiyat ne olur kargo ne olur. teşekkürler......
Editör :
Merhaba.Öncelikli olarak aytal cevizi aşısız olup tohumdan yetişmektedir.Tüplü ve açık kök fidelerin fiyatları aynı olup 20tl dir.İstediğiniz yere kargoyla gönderim yapıyoruz.20 adet tüplü fidenin kargo ücreti 60-65 tl dir.

Ziyareti Defteri-altay cevizi

linki bu merak eden baksın.

aksazli Çevrimdışı   Başa Dön