Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag
Berçin Hanım, ne güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz Sudenur'la. İki sevdiğim arkadaşımı böyle güler yüzlü görmek ne güzel. Sizinle toplantıda tanışma fırsatımız oldu, Sevgili Sudenur'u merak ediyordum, fotoğraflardan onu da tanıdığıma çok memnun oldum.
Bahçesi muhteşem olmuş, harika.
Ya sizin terasa ne demeli, bütün çiçekler kapıp kaçırılacak kadar güzel olmuşlar, maşallah. 
|
Evet sevgili arkadaşım,doyumsuz bir buluşma oldu gerçekten. Oğlumla birlikte çok güzel ağırlandık ve misafirliğimiz boyunca güler yüzünü hiç esirgemedi sağolsun, sayende birkez daha teşekkür ediyorum sevgili arkadaşımız Sudenur'a

Aynı şekilde 10. yıl buluşmamızda doyumsuzdu, vakit nasıl geçti anlamadık, zaten seninle ayaküstü sohbetten hemen sonra ayrılmak zorunda kaldık maalesef, tanışmak ve sohbet etmek istediğim çok arkadaşımız vardı oysa... Ne diyelim başka bir buluşmaya inşallah
Bugün biraz abartmış olabilirim ama o kadar rahatladım ki anlatamam, sergi yüzünden doğru düzgün terasla ilgilenemedim bu sezon, planladığım çok şeyi yerine getiremedim. Yarım ilgiyle bu kadar oldu, artık bundan sonra ne yapabilirsem

Sevgiler...