Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Taşlıbahçe
Estağfurullah sayın Asmalıtepe. Bizimkilerin son hallerini bilmiyorum. Tohumdan yetiştirdiğim ve henüz çok küçüklerken dışarıya alıştırdığım fideleri 2 mayısta dikmiştim toprağa ki bir daha ne bakan oldu, ne de sulayan.
İki kez niyetlendim gitmeye, yağmur yağınca vazgeçtim. Aklım orda, ben burda...
Haftaya gider görürüm artık tekrar yağmur yağmazsa...
Umarım sizinkiler de toparlarlar kendilerini ki örnekleri çoktur, merak etmeyin 
|
Sn.Taşlıbahçe işte onun için sizinki büyük başarı diyorum ya. Uzak mesafe hiç işlenmemiş toprak. Ama mesafe olayı daha önemli: Bakın 5km yola iki günden beri bir türlü çıkamadım. Sizin yerleşik gitmeniz bu açıdan çok iyi olacaktır.
Bir de hep değinmek istedim unuttum. Taşlıbahçe içinde akan dereniz çok güzel. Gerçi o parçayı sonradan eklediniz ya. Çok güzel birşey, geçmişten kalma bir değer kaynaktan gelen akan su. Onu siz çok güzel değerlendireceksiniz mutlaka. Mesela bir fikir, minik bir baraja, büyük bir gölete, veya bir havuza akıtıp ondan sonra kullanabilirsiniz. hem görsel olarak hem de daha bol kullanabilirsiniz. Bir de deniz görüyorsunuz çok güzel. Dağlarınız yemyeşil bunlar önemli özelliklerdir. Gerisini bu şevkle siz en güzel şekilde oluşturacaksınızdır Allah kolaylık versin.