Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda
Sayın MufuKoRSaNi,
Fidanınız pek güzel. Nazar değmesin inşaallah.
Bodrum Gölköy de Karianda diye bir çardak altı vardı ( şimdi beach kulüp tabii). Yerlidir sahibi. Çardağın önünde sağda duran keçi boynuzu ağacına 30 yıl öncede bugün baktığı gibi değer vermiştir ve o ulu ağaç yıllardır o yere büyük fayda sağlamıştır. En sıcak günde onun altında oturduğunuzda nefes alabildiğinizi görmüşsünüzdür.
Gene İzmirden Milasa gelirken Bafa gölünün ilk yola komşu olduğu noktada, hemen asfaltın kenarında genç ama bir ulu harnup keyf ile büyümeye devam etmektedir.
Harnup ağacı çok güzel bir ağaçtır. Sizinkinin boyu 2 metreyi bulsun seyretmeye doyamayacaksınız.
Ben de bu yıl Çeşme de sitemizin yanındaki boş arazide bulunan yabanilerinden 3 adet çelik diktirdim şubat ayında bekçiye. Geçende onları tenekeleri ile bahçeme götürdüm. Ancak bir tanesi kurudu ne yazıkki. Ama hata bende çünkü çok güneşe koymuştum güneş sever diye. Köyde sular kesilince susuz kalmışlar, bende 10 gün kadar gidememişdim. Dün gidince gördüm üzüldüm tabii. Tenekeleri serin bir yere kaldırdım. Onları kaybetmek istemiyorum. Çünkü, fidan olarak nereye sordu isem yok dediler.
Hoşçakalın.
|
keci boynuzu su istemez. fidani da buradan temin edebilirsiniz
Tüplü Keçi Boynuzu(Harnup) Fidanı, Keçi Boynuzu