Sayın Taşlıbahçe; Bu sayfanız da çok güzel. Bir yönünüzü daha takdir ettim. Resim de yazı gibi, anlatım ve diksiyon gibi önemli bir yetenektir. Hele de gezilen yerleri bizlere taşıyor sa daha da değerlidir. Kısacası kaleminiz çok başarılı. Kutlarım sizi.
Blog' taki son yazınızı okudum: Babanıza öfkelenmişsiniz haklı olsanız da adamcağıza proje ve düşüncenizi tam olarak anlatmamışsınızdır. Biz büyükler siz evlatların işlerini çarçabucak bitirip sevindirmeye çalışırken bazan böyle hatalar yapıyoruz.
Bazı babalar da (benimki gibi)'' ne gereği var, ne uğraşıyorsun, buralara paramı harcanır,, der, şevkini kırarlar. Bazı evlatlar da '' Senden sonra hemen satar iyi bir araba alırım,, diye espriler yaparlar.. Bir oğlum da Van'da görevli ve evlidir. Sizin gibi aklıbaşında, bilinçli akıllı 38 yaşında bir evlattır. Arasıra memlekete gelirler. Yalvar yakar, bir mangal yapsınlar diye çıkarırım. İnanınız ki son lokmayı yutmadan dönüş yoluna düşer.
Yani diyeceğim, ne mutlu size ki bu merakınızı paylaşan bir babanız varmış. Eşiniz evladınız da paylaşırlar sa değme keyfinize, betonlar falan hiç gözünüze gelmez.Zaten elinizi hiç bu işlerden çekmezsiniz, düzeltirsiniz siz.
Bloğunuzda yorum yapmayı hiç çözemedim. email falan tamam isimden hangi isim kastediliyor faceyle ne alaka.Neyse yine denerim sonra.
Böyle çenesiz bir teyzeniz oldu bakın arasıra kafanız şişebilir. Yolunuz açık, herşey gönlünüze göre olsun. Yazılarınızın devamını bekliyorum.
|