View Single Post
Eski 31-05-2014, 07:02   #138
asmalıtepe
Ağaç Dostu
 
asmalıtepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-04-2014
Şehir: Kahramanmaraş
Mesajlar: 773
Sevgili Münevver hanım tabii ki çiçek merakımı sizlerin bahçeleri ve sizin destek ve ilginiz kamçılıyor. Bir de o toplayıp toplayıp götürdüğüm nefes alan çiçekler. Ben dekorasyon konusuna da meraklıydım, uygulayamasam da dergilerde, nette çok bakardım.Dekorda daen önemli objem yapma çiçeklerdi. Hatta bir gün yapma çiçeklerimi de çekerim size.
Bir itirafta bulunayım size; Şimdi bu yapma çiçekler bana o kadar anlamsız ve yavan geliyor ki anlatamam. Gerçi evimin güneş almayışı beni yapma çiçeklere yöneltmiştir.
Şimdi düşünüyorum da nefes alan, titreşen ve titreşirken Yaradanı zikreden bu güzelliklere de gecikmişiz.
Oğlunuz: İşte en güzel çiçeklerimiz. Rabbim onları bizlere bağışlasın. Benim de iki tane çok şükür. Biri evli, Van'da görevli. Diğeri bekar yanımda. Hepimizin yavrularını bizlere bğışlasın ALLAHIM.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön