View Single Post
Eski 30-05-2014, 23:34   #2233
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili Yeniginem, sardunyalarına, amarlisine, güllerine, ağaç minesine bayıldım hepsine, ama en çok beni mest eden beyaz sakız kızın maşallah çok güzel, ellerine yüreğine sağlık. Begonyalarını da güle güle büyüt, benimkiler anca yapraklandılar. Ağaç minesinin çiçekleri çok hoşuma gidiyor, Sevgi hanım göndermişti tohumlarından ama çimlendiremedim . Birde arka sayfadakiler varmış onları sonra farkettim, o sarı çiçeğe bayıldım, çok güzel, tohum oluşturursa toplayabirmisin?
Sevgiler...
Sevgili aheste çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Beyaz sakızım geçen seneden kışı yine komşumun camekânında geçirdi. Valla kış yaklaşınca nerede camekân var oraya konduruyorum çiçeklerimi, sağolsunlar.
Begonyalar yeni geldi çok sevindim bakayım onlara nasıl bakacağım sabah güneşi alan ve bahçede daha kuytu, birisini de direk sabah güneşi alan yerde saksıya diktim. Ağaç minesi geçen sene yine bir komşumun saksısında çimlenmiş bana vermiş idi ben filiz olarak diktim.
O sarı çiçekli, yok Ezan çiçeği dedik, yok başka ne olabilir ki dedik en sonunda öğrendik ki güneş damlası imiş. Tohum almadım fakat çevresinde kendiliğinden çimlendiler geçen sene. İnşallah çimlenirlerse gönderirim mutlaka.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön