Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili yenigine,maşallah sakızların ceylanların çok güzeller. ama beni mest eden begonyaların çok güzel harika ,sanırım yumrulu begonya türü. benim olmadı hani bir şeker birde onun katlısından var.fırtına balkondan düşürmüş yeni yeni kendine geliyor.neyse sizinkilerin bakımları kolaymı? şeker begonyayla bakımı arasında ne gibi fark var.sizin tecrübeniz olduğunu düşünüyorum.birde begonyalar çok sıcaklarla arası nasıl?soğukdan koruyabiliyorum ama sıcak biraz zor oluyor.sevgilerimle diğerlerininde fotoğraflarını bekliyorum....
|
Sevgili münevver48 çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Begonyaları bir komşum getirmiş çok sevindim çok. Ama onları ortak alana dikemeyeceğimi düşündüm, onun için hemen yine komşumun bahçesine dikiverdim. İki tane saksıda begonyam var birisi 2 senelik, birisi 1 senelik. Park ve bahçelerde hep görüyorum maşallah coşmuş da coşmuşlar, fakat benimkiler ne hikmetse yaprak üzerinde beyaz beyaz birşeyler oluştu birini budadım, birini de ilaçladım çok şükür daha yeni kendilerine geliyorlar. Komşumun bahçesi sabah güneşi alıyor az biraz da daha bir kuytuya diktim. Diğerlerini de fotoğraflayacağım inşallah.