sevgili asmalıtepe,iyi akşamlar,yorucu bir gün geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum.bahçe işi emek istiyor.her şeyden çok sevgi ilgi bekliyorlar.çocuk gibi.ha...çocuklarıda severim.yaşlılarıda hangi canlı sevilmekten hoşlanmaz.benim bir oğlum var allahım bağışlasın herkesin evladlarıyla beraber.çiçeklerimi hep kızlarım diye severim.oğlum bazen takılır. anne ben birtaneyim değilmi diye...anasının kuzusu... diyeceğim bu sevgi olmasa bu emek çekilirmi?asmalıtepeye çıkılırmı?
kilometrelerce uzaklardan çiçekler sürüklenirmi?işte canım öyle, çevremdeki arkadaşlarıma çiçek hastalığını bulaştırdım. hepsi birer çiçek delisi oldular başıma.iki lafdan bir tanesi çiçeklerle ilgili oluyor.çok mutlu oluyorum çevremdeki dostlarıma çiçek sevgisini aşılamada çoğunlukla başarılı olduğumu düşünüyorum.sizde bu sevgi varki,bende sizin yolunuzu ilerletmeye yardımcı oluyorsam ne mutlu bana.her zaman yardım elimi uzatmaya hazırım. size ve diğer arkadaşlara sizi daha fazla yormak istemiyorum.belki gereksiz bir yorudur benimkisi bu akşam.içimden geldiği gibi yazdım.sizde işlerinizi halletmişsinizdir.inşallah sevgilerimle hoşçakalın....
|