View Single Post
Eski 30-05-2014, 13:03   #819
ergun tulay
Ağaçsever

ergun tulay's Avatar

Giriş Tarihi: 09-01-2008
Muhabbet kuşu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi edacan Mesajı Göster
sayın ergün tülay özel bir yem değil ama sürekli ekmek maydanoz yulaf çekirdek fıstık veriyorum. özel kızıştırıcı yemler varmış ama ben kullanmadım pek.yem alırken birde az kanarya yemi katıştırıyorum araya.yumurtlama işi birazda şans. şu an elimdeki muhabbetim de henüz yumurtlamadı neredeyse 1 yıl olacak. erkek kuşum önceki eşiyle problemsiz yavruluyordu eşi değişti şimdiki eşiylede anlaşıyor ama yumurta yok 1 yıldır.dişi kuşumda yani problem değiştirmeyi düşünüyorum az bir müddet daha bekledikten sonra.dişi kuşlar kafesin içinde dört dönüyor ağzına aldığı ekmek **** herhangi bir şeyi oraya buraya taşıyıp atıyorsa kfesin tavanına asılıp ters dönüyorsa o kuş eş istiyor ve yumurtlayacak demektir . bendekilerin bir çoğu öyleydi. aynı anda yumurtlayan 4 çift kuşum olmuştu. hatta bazen fazla yavrusu olanlarınkini az yavrulu eşlere veriyordum onlar büyütüyordu. sizinkilerden birinde problem var belliki tespit edebilirseniz hangisi olduğunu değiştirebilirsiniz.ben bu son çiftimi çok bekledim iyi anlaştıkları içinde ayırmaya kıyamadım ama biraz daha bekliycem bakalım.
İlginize tesekkür ederim. Dediklerinizi yapacağım. Selamlar..

ergun tulay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön