Sevgili asmalıtepe;
agaclar.net/foruma hoş geldiniz, bahçe başlığınız hayırlı, bahçeniz bereketli olsun.
Yeryüzünde insanı mutlu edecek çok şey var aslında, bunların en güzellerinden biri doğa ile meşgul olmak.
Toprakla bitkilerle barışık olan insanlar acılarını daha rahat atlatırlar.
Bahçeniz gün be gün yeni güzelliklerle dolacak, bir çoğunu deneyerek öğreneceksiniz, sürprizleriniz yanında kayıplarınız da olacak, bunlar için üzülmeyiniz, hepimiz böyle öğreniyoruz.
İlk sayfadan itibaren fotoğraflarınıza baktım, eski yeni fotoğraflarınızda hep aynı tarihi gördüm

Fotoğraf makinanızdan tarih bölümünü düzeltir ya da kaldırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
124 nolu mesajınızdaki uyanan bitkileriniz bodur Dahlia, onları saksı toprakları ile birlikte yere geçirirseniz(bahçe toprağına)daha bol çiçekleneceklerdir.
Her yıl kendiliğinden uyanıp bir önceki yıldan daha fazla çiçeklenirler.
Bahçenize bitki seçerken ortam iklimini göz önünde bulundurunuz, böylece kayıplarınızı azaltmış olursunuz.
Güzel uğraşınızda size kolaylıklar diliyorum.
Yardıma ihtiyacınız olduğunda forumun başlıklarından kolayca faydalanabilirsiniz.
Aklınıza gelececek her bitkinin forumda bir başlığı vardır, bulamazsanız deneyimli arkadaşlarımızdan yardım isteyebilirsiniz, hiç çekinmeyin.
Sevgiyle...