Sevgili Münevver günaydın.. hayırlı sabahlar. Nerede kalmıştık.. Sizin bahçe gerçekten hem güzel hem doğal. ilk gezerken tam bakamamışım, gerçi bir sonraki her gezmede daha çok beğeniyorum. Bakın size birşey anlatayım gülün şu saatte biraz:
evvel gün hasbelkader sayfalarımızın gezilme ve beğenilme sayılarına takıldım.Bir de ne göreyim o kadar yakın ki sayılarımız.Bak Allahın işine beni en çok destekleyen arkadaşımla at başı yarışır gibiyiz. Bir gerçeğe vardım; çok iyi yürekli insanlar yarışırken bile iyi yüreklerinden ödün vermiyorlar.
Yarışmak meselesine gelince,öyle birşey tabiiki yok kuzum. Hele de benim sayfam siz ustaların o güzel sayfalarıyla yarışabilir mi. ''stard almak,, falan sözün gelişi. Aslında benim kulvarım Uzak bahçelerin yakın işbirliği olması lazımdı ya sizlerin bahçelerini gezmek ziyaret etmek, bakıp bir şeyler kapmak,başarmaya çalışmak ta çok farklı bir keyif. İnsan en moralsiz halde bile mesela, sizin bahçeye, Güler hanımın bahçesine,tarlakuşu'nun ,AdaletYağcı'nın,Berrin'in,Fikret bey'in, YeniGine'nin,Attar'ın ve aklıma gelmeyen bir çok bahçelere uğrayınca müthiş bir moral ve enerji alıyorum. Bazı blogger ler var Taşlıbahçe,Uzaylı,Permakültür(sürdürülebilir yaşam),marmariç ve daha birçoğunu da okumak çok güzel.
İşte böyle Münevver hanım hele sizin o güller, hasekiler, pasiflorenler çok harikulade. ellerinize emeğinize sağlık.Ben şimdi Asmalı'ya çıkıyorum yönlendirmelerinizi uygulayacağım, yeni alınanları dikeceğim. sebzeler sulayıp,çapalayacağım. Çileklerim biraz kötüler nedeni susuzluk olabilir deyip su vereceğim. Size hoşcakalın diyorum.
|