Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili lusoari o dikenli güzellere maşallah, ne kadar güzel olmuşlar. Merak ettim 2 ve 3. karedeki dikenli güzeller kaç yaşındalar. Maşallah hepsi birbirinden güzel.
Çit, çalı bitkin de sanki ligstrüm gibi geldi bana. Ama onun çiçeklerinin kokusu bana da hanımelini andırmaz üstelik acımsı bir kokusu var gibi gelir. Sen en iyisi bir araştır.
Ellerine, emeklerine, gönlüne sağlık; rastgelsin.
|
Sevgili YeniGine güzel sözleriniz için size çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz.
Dikenli dostlarımızın, bir çoğunun ismi aklımda kalmıyor ne yazık ki söylenişleri çok zor.

3. resimdekini geçen sene çöp konteynırının yanında terk edilmiş olarak buldum ve içim rahat etmediği için eve kadar taşıdım ( dikenleri çok batıyor, tarif edemeyeceğim bir acı. ) Tahminen 6 ile 10 yaş arasında vardır. Kayın babamın var bir tane kocaman o daha bir güzel, mutlaka resmini çekip paylaşırım.

2. resimde olan sol taraftaki mavimsi gri renge sahip olan, 3. yaşında ( çelikten yetiştirdim )
sağ taraftaki ise tam 4 yaşında. Çok güzel çilek meyvesine benzer çiçekler açıp, her gelenin beğendiği bir güzel.
