İsmail Abi hoşgeldin
Ben direk çaydanlıktaki suyu alıp döküyorum

Yani şebeke suyu koyuyorum. İlk denememde şişe su kullanmıştım. İkisi arasında ölçümlerde bir fark göremedim. Zaten rengi itibariyle öyle noktalı ölçümler alınması çok zor. O yüzden rengine bakıp, 5-6 diyebiliyoruz. Bu aralık için de disitile su da olsa, normal su da olsa pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.
Sayın Sulukök, Güle güle kullanın. Çok uzun bir süre kullanacağınızdan emin olabilirsiniz. O yüzden iyi muhafaza edin. Makroların tartımlarında değil ama mikrolarda bayağı bir zorlandık. Hassasiyete önem verdiğimizden dolayı.
Yarın gübre torbalarındaki ölçüler ve size gönderdiğim mikro ölçülerini tablo halinde burada yayınlayacağım.
Gübre hazırlama sunusuna da başladım. Bir iki güne kadar uzmanlığına danışacağım kişilerin görmesinden sonra buradan yayınlarım.
Bu arada güneş Çukurova'ya yüzünü fazlasıyla göstermeye başladı. Sera üzerine jüt çekmek zorunda kaldım. Bir ara 45 dereceyi görünce jütü çekme kararı aldım. İçeride sürekli vantilatör çalışıyor. Akşamları hariç. 30-35 derecelerde tutuyoruz.
Neyse ki seram portatif. Evin doğu tarafına çekersem biraz daha rahatlar gibi. Tabi bu şimdilik düşünce aşamasında.
Saygı ve sevgilerle..