View Single Post
Eski 26-05-2014, 22:36   #93
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Sevgili Münevver; Sizin bu yüreklendirici yaklaşımınızı çok sevdim. Gerçekten size çok teşekkür ediyorum. Fikirler örtüşüyor muhakkak.
Hakikaten çok güzeller aşılı güller. çok gösterişli, ve zarifler.Hele renkleri, şekilleri itibarıyla oya gibiler. Emek veren ellerin de çok maarifeti var, ama(cümlenin burasına ''ama,, yazdığım için bağışlayın.) sanki canlı değiller seramikler bana göre.
Ya da bu aşısız ve kokulu olanlar bize çocukluğumuzu gençliğimizi getiriyorlar sanki. İşte ne derseniz.. Siz anladınız onu.
Evet budanması belki şimdiden gerekliydi de korktum yer değişikliği ile zaten şaşalamıştır.
Pembesi de var evet hele sizde en güzelleri var. çok güzel bir bahçeniz var. elllerinize sağlık. Bizimki çıraklık sizlerin yanında. Sürekli yanında olamadığınız, rüzgarların, güneşlerin altında, bol taşlı bir toprakta ne kadar olursa işte.
Olduğu kadar olmadığı kader diyelim..

sevgili asmalıtepe,bahçem için güzel övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim.evet bahçemde oldukça kokulu güllerim var.özellikle kokulu olanları yetiştirme gayreti içerisindeyim.mor tonlarındaki pembe, beyaz,turuncu ve bordo bir gülüm var ısparta gülü gibi kokuyor.ha ısparta gülüm de var.bodrum kurak ve çok sıcak.ben de küçük bir beldesinde oturmaktayım.daha sıcak.bu yüzden bahçemde güle çok yer verdim.bazen şartlara göre seçim yapmak zorunda kalıyorsun.bir küpe çiçeği dikiyorum. yaz sıcaklarına kurban gidiyor bakalım bu yıl ne olacak. keşke size daha yakın olsaydım.güllerimden paylaşırdım.genede bir isteğiniz olursa elimden geleni yapmaya çalışırım.
yeni aldığınız güllerde çok güzel.inşallah kokuları azda olsa vardır.yukarıda sardunya diye yazmışsınız galiba begonyadan söz ediyorsunuz.yaprak sararmasından bahsediyorsunuz.hava ve güneş alma durumu nasıl suyumu fazla geliyor acaba. şimdilik iyi akşanlar..

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön