Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi burjuva1981
500 m2 sebze diğerleri ağaç ise sebzeler ağaçtan fazla su istediği için bence ağaçlar ve sebzeler olarak ikiye bölün harici hiçbir basın istemeyecektir eğer siz filtre takar iseniz filtre basıncınızı düşürür bahçeniz ufak olduğu için pislik gelip tıkananla rı temizlemenizi tavsiye ederim ayrıca tankere suyu doldurduktan 2 3 saat sonra kullanırsanız bu tıkanmalar dahada azalır çünkü suyun içindeki mil yani küçük kum ve pislikler tabana çökecektir
|
Hocam bahçenin diğer kısımları boş. 500 m² içinde 5 sıra ağaç var aralarında da fideler var. Ağaçlara deliksiz boru alıp meme taktım. Diğerlerine ise 30 cm aralıklı delikli boru taktım. Ana borunun uzunluğu ise yaklaşık 30 metre.
Kullandığım su gerçekten çok sıkıntılı. Çok temiz sayılmaz. Bir şekilde onu filtre etmem gerekiyor. Akvaryumlarda kullanılan bir sistemi gibi kendim bişey yapabilirim ama dediğiniz gibi bu seferde suyun basıncı düşer. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kafam çok karıştı. Filtre yapımı ve basınç konusunda önerilerinizi bekliyorum.