View Single Post
Eski 26-05-2014, 08:12   #83
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe, güzel açmış bir çiçek görünce insan şöyle bir koklamak istiyor.gül bunların en başında gelen çiçeklerden.yaklaşıp koklayınca ve kokusunu alamayınca da acaba bu gerçekten gül mü diye soruyorsunuz.her nekadar çiçekleri gösterişlide olsa, ben tercihimi kokulu güllerden yana yapanlardanım.bütün asaletini kokusunda sakladığını düşünüyorum.

ayrıca bahçenizde çok yakışmış.seneye derin bir budama yaparsanız dibinden bolca sürgün verecektir. sizde o sürgünlerden kolayca çoğalta bilirsiniz.birde bunun pembesi vardır.sevgilerimle ...
Sevgili Münevver; Sizin bu yüreklendirici yaklaşımınızı çok sevdim. Gerçekten size çok teşekkür ediyorum. Fikirler örtüşüyor muhakkak.
Hakikaten çok güzeller aşılı güller. çok gösterişli, ve zarifler.Hele renkleri, şekilleri itibarıyla oya gibiler. Emek veren ellerin de çok maarifeti var, ama(cümlenin burasına ''ama,, yazdığım için bağışlayın.) sanki canlı değiller seramikler bana göre.
Ya da bu aşısız ve kokulu olanlar bize çocukluğumuzu gençliğimizi getiriyorlar sanki. İşte ne derseniz.. Siz anladınız onu.
Evet budanması belki şimdiden gerekliydi de korktum yer değişikliği ile zaten şaşalamıştır.
Pembesi de var evet hele sizde en güzelleri var. çok güzel bir bahçeniz var. elllerinize sağlık. Bizimki çıraklık sizlerin yanında. Sürekli yanında olamadığınız, rüzgarların, güneşlerin altında, bol taşlı bir toprakta ne kadar olursa işte.
Olduğu kadar olmadığı kader diyelim..

Düzenleyen asmalıtepe : 26-05-2014 saat 08:14 Neden: noktalama
asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön