Sevgili gürcan_keskin,
Hayat bazen insanın karşına güzel tesadüflerle çıkıyor.
25 Mayıs benim doğum günüm, bu yıl hayırlı bir güne Miraç kandiline"denk geldi.
Ayrıca:sitenin sayfalarında dolaşırken, ,bahçe sayfamda senin yorumunu gördüm.
Yıllar vefasızlık edip,her geçen yıl sizden bir yaşınızı alıp götürürken, genç bir arkadaşınızın çok anlamlı bir hediyesini de getire biliyor.
Bu gün:Yakınlarım, çocuklarım,öğrencilerim ve bir çok dostumdan iyi dilek mesajları aldım.
İnan ki onlar da çok değerliydi ama,beni en mutlu eden yukarda yazdığın yorumun oldu.Bu armağanını yetmişli yıllarımın güzel bir günü olarak hafıza kutumda tutacağım hep.
Beni bu kadar duygulandıran ne oldu söyleyeyim sana.
Geriye öğretmenlik yaptığım günlere döndüm, yanılmadığımı fark ettim.
Meslek hayatım boyunca hep:Okuyan, inceleyen, baktığını gören, soran, sorgulayan,"AMA ÖĞRETMENİM"diye bilme cesareti olan bireyler yetiştirmeye çalıştım.
Sen de, bunu buldum işte.Övgü dolu sözlerin için teşekkürler ama,benim için önemli olan senin en küçük bir detayı kaçırmadan,üstelik her fotoğrafa yüklediğim anlamı okuyarak, onlardaki duyguyu en gerçek haliyle yakala bilmen odu.
Mahalle bakkalı ile nostalji,atılan bambu koltukla manevi değer,yangın vanasını korkuluk yaparak içimdeki çocuk, marifetli komşumun eseri ile dostluğun önemini vurgulayan karelerdi onlar.
Şu sıralarda öğretmenlik yapsaydım,şöyle bir kompozizyon ödevi verirdim.
KONU:Sadece fotoğraflarını gördüğünüz bir bir bahçeyi anlatın,
Sanıyorum,dikkâtin,yazı dilin,imlan ve betimlemelerinle 10 alırdın.
Tekrar teşekkür ediyorum (beğen tuşu geldi mertlik bozuldu) yazı ile anlatım iletişime duygu katan en kuvvetli unsurdur.Ben halâ mektup yazıyorum dostlarıma, pul yapıştırıp gönderiyorum
Sevgilerimle..bahçemdeki çiçeklerin de,size selamları var, yolunuz Bodrum'a düşerse beklediklerini bildirmemi istediler.
|