View Single Post
Eski 25-05-2014, 18:17   #7162
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Bugün ziyaretimize sevgili sakdag ve eşi geldiler, bir de sürprizleri vardı ki çok sevindim.
Sevgili jezebel de eşlik etmiş onlara, günübirlik de olsa taaa kallkmış İzmirden gelmiş.
Çok sevindik mutlu olduk, ama elektriğin kesik olması, jeneratörü açtığımız halde fırına hükmetmeyişinin oyununa geldim, sevgili dostlarımızı istediğimiz şekilde ağırlayamadık, kusura bakmasınlar.

Sevgili sakdag, saat yarım veya bir gibi sizde oluruz abla dediği için ben de işleri ağırdan alınca tam duşa girmiştim ki Oğuz " Güler arkadaşların geldiler " dedi.
Duştan nasıl çıktığımı bilmiyorum, ıslak ıslak saçlarımla sizleri geç karşıladığım için de özür dilerim.

Neyse, biraz problemli başlayan gün, ilerleyen saatlerde bizleri neşelendirdi, hoş sohbetlerimiz oldu. Beyler konuşmaya başlayınca biz de ortak konu agaclar.net'i doladık dilimize.

Daha sonra bahçe turu yaptık, biraz erik, biraz Osmanlı çileği topladık, yedik. Fotoğraf çektik. Korogakilerin nasıl yapıldığı anlattım, gördüler, tadına da bayıldılar. Sanırım korogaki yapma ordusuna bu sene iki kişi daha katılacak.....

Çay faslından sonra, çiçek paylaşımlarımız oldu.
Bana harika hediyeler getirmişler, çok teşekkür ederim, ama sevgili jezebel o saksıdakinin adı neydi?

Sukulent kolleksiyonuma 3 parça daha katıldı, anladım siz beni iyiden iyiye bu işe bulaştırmaya karar vermişsiniz... haydi hayırlısı.

Daha sonra arkadaşlarımız veda ederek ayrıldılar, jezebel'in İzmir'e dönüş bileti biraz erkenceymiş.
Yine bekleriz, sizlerle beraber güzel bir gün geçirdik, sağ olun.

Düzenleyen Güler : 25-05-2014 saat 22:27
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön