Herkese Hayırlı Pazarlar,
Sayın
alitezel, thempest, volkan0048 güzel duygularınız için teşekkür ederim.
Çocuklar gibi sevinen arkadaşlar, bu duygunun ne demek olduğunu iyi bilirim. Daha durun ne duygular yaşayacaksınız

Ben ilk besini hazırlarken NASA'da ar-ge de çalışan kimya mühendisi gibi hissettim kendimi
Sayın volkan0048, Tantuni için ikimizden birinin fedakarlık yapması gerekiyor. Ya sen buraya geleceksin ya da ben oraya geldiğimde yapacağım
Sayın fagu03, bu yönde talepler artarsa yeniden organizasyon yaparız. Bir de siz Almanya'da görünüyorsunuz. Buradan gönderim yapabiliyor muyuz bu şekilde? Mikroları ulaştırmanın kolay olduğunu düşünüyorum ama makrolar 15 kg civarında. Hani belki Almanya'dan gelen kişilerden rica ederiz ulaştırır düşüncesindeyim. Elimdekilerden 1'er kg Makro gönderebilirim bu da 5-6 kg civarında tutar. Eğer arzu ederseniz, benim payıma düşenlerden bir miktarını size gönderebilirim. Varsa böyle bir imkan. Uçak kargosu eti kemiğinden pahalıya gelir gibi. Araştırır dönerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Hesap numaramı birazdan herkesin özel mesajına atacağım. 390 TL tuttu tüm masraflar. 10'a bölündüğünde 39 TL yapıyor. Katılımcı arkadaşların payına düşen miktar 39 TL.
Herkese hayırlı, uğurlu olsun. Mugla ve Edirne'deki arkadaşların eline 3-5 gün sonra geçeceğini söylediler. Aktarmalı olacağından. Siz bunu 2 ile çarparsanız iyi olur düşüncesindeyim
Ürününü teslim alan arkadaşlar buradan bildirirlerse hangi şehire ne kadar zamanda ulaşıldığı bilgisi de arşivde kalmış olur.
Saygı ve sevgilerle...