Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emine Akman
Ben size nasıl teşekkür etmem tekrar tekrar. Hani size soru sorduğumda, uzakdoğulular gibi eğile eğile, tekrar tekrar teşekkür edesim geliyor çok çok samimi söylüyorum. Yaşınız kaç, benden büyük mü küçükmüsünüz bilmiyorum ama tavrınız, yardımseverliğiniz, bilginizi paylaşma konusundaki içten cömertliğiniz nedeniyle yaşça büyük bir insana duyduğum saygıyı duymama neden oldunuz, tekrar teşekkürler.
|
Rica ederim, bilgi paylaştıkça çoğalır. Benden büyüksünüzdür

Yaşım 24
Alıntı:
Bir de normal bir npk gübreyi mesela şeker gübre dediğimiz üre gübresini sulandırıp yapraktan uygulayabilirmiyiz, bu biçimde uyguladığımız taban gübresi, yaprak gübresi gibi iş görür mü? Üre gübreyi özellikle soruyorum. Çünkü bu yıl 33 metrekarelik 2 terasıma 10 tane sarmaşık gül aldım, haliyle genç fidanlar, ben de, dallanıp, budaklandıklarını, terası çevirdiklerini görmek istiyorum, çiçeklenmeleri bu yıl önemli değil benim için....Veya candemin hangi ürününü tavsiye edersiniz, şimdiden tekrar teşekkür ederim yanıtlarınız için, biliyorum ki beni eli boş göndermeyeceksiniz 
|
Üre gübresi yapraktan uygulandığı zaman yaprakları yakacaktır. Çok az miktarlarda topraktan uygulayabilirsiniz. Candemin
burada set tipi ürünleri var.
Video anlatımı Bahçe alanı biraz büyüğü zaman ben bu seti kullanmayı düşünüyorum. Bilgim kadar her zaman yardımcı olmaya çalışırım
Alıntı:
Bir de candemin ana sayfasında gübrelerini incelerken fark ettim, çok çeşitli gübreler var ve Humican da Candem'e ait bir markaymış demek ki farklı ürünler aynı ürüne farklı etki ediyor
|
Humican aslında toprak düzenleyici olan hümik ve fülvik asidin yosun gübresi ile karışmış hali. Özellikle yeşil aksamın gelişmesinde çok etkili oluyor. Hıyar gibi organik madde miktarını seven bitkiler için birebir ürün diyebilirim.