Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek
Ablacım maşallah gezmediğim yerlerden itibaren gezdim sayfalarını her şey çok güzel  Her zaman senin azmini imrenerek izlemişimdir yenigine ablam. Çocuklar bi yandan saz ekibin bi yandan sürekli bi zarar verme durumu. Ama sen yılmadan ve daha bi azimle her şeyi yeniliyosun
Buraya geldiğimden beri durumum seninkinden farksız ablacım. Ben böyle rüzgar böyle fırtına görmedim. Az bi hava bozsun apartman temelden oynuyor fırtınadan  Balkonda çiçeklerim bazen kırılıyor bazen devriliyor ve daima toprakları uçuyor. Ondan sonra tömürcek elinde süpürge baştan aşağı balkon süpürüyor. Her şeyi yeniden yerleştirşyor kimini tekrar dikiyor  Sanırım senin kadar azimli değilim abla. Tömürcek bırakıyor galiba balkon bahçeciliğini  Her seferinde üzülüyorum her seferinde hevesim kırılıyor evdekilerle idare edip yetinmesini öğrenmem lazım sanırım 
|
Sevgili tömürcekim merhaba, hoşgelmişsin. Güzel beğenilerin, yorumun için çok teşekkür ediyorum, sağolasın.

Seni anlayabiliyorum tömürcek hele hele bahçeden, bol topraklı alandan sonra apartman dairesi ve balkon. Haklısın hiç kolay değil. Ek-dik, itina göster sonradan yaşanılan olumsuzluklar ister istemez tabi ki hevesini kırıyordur çok doğal. Peki balkonuna rüzgârdan korumak için mesela branda gibi birşey ya da ne bileyim hazır satılan naylon gibi birşeylerle koruyamaz mısın çiçeklerini? Yani balkonda yetişen bitkiler de ayrı bir güzel oluyor biliyorsun.
Neyse ne diyeyim, gönlüne göre olsun inşallah. Teşekkür ediyorum, sağolasıın...