View Single Post
Eski 23-05-2014, 16:15   #1223
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Doğrudur belki ara ara huzur, sükunet, sessizlik, dinlenmek, rahat etmek istiyorlardır, ama tabi bizlerden fırsat mı var Allahaşkına? Hergün başlarında, yok o yaprağını çek kopart, yok yanındaki otu çek kopart, yok dibini kaz, yok bu geçmiş kopart, vs. vs. Hiçbirşey yapmasak bile başında durup seyrediyoruz, kokluyoruz.
Doğru olabilir mi acaba?
Sevgili YeniGine gariplerin dili yok ki bizi biraz rahat bırakın, gidin başımdan, yalnız kalmak, sessizlik, huzur istiyorum desinler, hakikaten belki rahat bıraksak daha iyi olur, şöyle uzaktan bakıp açmısınızi susuzmusunuz ne haldesiniz acaba diye belki yeterli olur mu ki...

Benim şimdiye kadar gördüklerim sahipsiz, bakımsız bahçelerde otların içinde ne çiçekler var, öyle de güzel açmışlar ki imreniyorum onları öyle gördükçe.

Şu anda ben 3 gündür hiç ilgilenmiyorum sadece sularını verip içeri kaçıyorum, 3 gündür fırtına esiyor ve polen tozları uçuşuyor dolayısıyla da bana çok zarar veriyor, bir de polen allerjisi çıktı başıma, bitkilerim ne halde çıkıp doğru dürüs bakamıyorum polenler yüzünden, havanın durulmasını beklemek zorundayım

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön