View Single Post
Eski 22-05-2014, 23:12   #2160
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili Yeni gine çiçeklerin coşmuş maşallah, aldın başını gidiyorsun, kendine ait bi bahçen olsaydı daha neler yapardın kimbilir, ellerine, yüreğine sağlık.
Ceylan gözüne, sardunyalarına maşallah, yonca çiçeklerin gerçektende göz alıcı, çan çiçeklerine bayıldım, tohumlarını kaçırma Yılan kaktüsün ne güzel çiçeklenmiş öyle, benim ki sürekli yavru veriyor pıtır pıtır, tomurcuk momurcuk yok görünürde, suyunu az mı veriyosun?
Sevgili aheste beğenin ve güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Valla beğeniler de beni çok mutlu ediyor, çiçeklerimi gezerken yok bundan kopartmışlar, yok bunu ezmişler, yok bunu biçmiş, bu susuz diye dert edinirken, akşam siteye gelip de yorum ve beğenileri de görünce oh benden mutlusu iyisi yok...
Kaktüsün çiçek açması için kışın üşümesi ve susaması gerekiyormuş. Bütün kış tepsinin içinde bir dışarı, bir garaja götürdüm getirdim. Hiç su vermedim. 3 senedir de çiçeklerini açıyorlar çok şükür. Evet suyunu az veriyorum haftada bazen 10 günü falan bulduğu da oluyor ve az birşey veriyorum zaten saksısı küçük benim yılanın. Bu sene nasip kısmet olur ise saksısını da değiştirmeyi düşünüyorum.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön