Öncelikle Sevgili YeniGine,TRAKLI, 06dilek, akçabardak zeyve ve tüm dostlara; İyi dilek ve temennilerinizden dolayı çok teşekkür erim.
Hergün 04,00 te uyanıp 05,00 te işe giden ve saat 17,00 de gelip hemen tarlaya gidiyorum. yaklaşık 2-3 saat boyunca tarlada çalışıp eve dönüyorum. Kadrolu yardımcılarım eşliğinde

Ne kadarda yorulursanız yorulun bahçeye tabiri caiz ise çocuklarıma kavuşunca her şey bitiyor. Sevgili kızım Sara Bana bir gün'' Babacığım senin kaç çocuğun var diye sordu. Bende insan olarak iki ama bitki ve hayvan olarak 200 adetten fazla dedim''

Bahçede geçen yıl kuruduğunu zannettiğim bazı ağaçlarımın tekrar canlanması beni çok sevindirdi.

Dileğim ağaçlarımın iş yerimden emekli olana kadar yaşamaları ondan sonra hergün yanlarında olacağım ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacağım

Resimler herşeyi anlatır düşüncesindeyim. bir çok resim var ancak hepsini yüklemek için zamanım yok. Birinci resim Güz Zeytini. İkinci resim Sumak. Bu yıl ilk kez ürününü görme şansımız olacak. Üçüncü resim Geçen yıl aldığım ot tırpanını kullanmak nasip oldu. Faydasını çok gördüm. Dördüncü resim Ters dutumuz. Son resim Gojiy Bery bu yılda erkenci iki günde bir tadımlıkta olsa meyvasını topluyoruz.
İstiyen dostlar
https://www.facebook.com/belfirat/photos bu adresten bakabilirler.
Sevgiler saygılar