View Single Post
Eski 22-05-2014, 12:51   #120
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili Münevver bütün çiçeklerin coşmuş hangisini sayayım, yasemenine, sarmaşık güllerine sakız sardunyalarına daha unuttuklarımda vardır, hepsine bayıldım elerine, yüreğine sağlık. Şeker pembe sakızına bayıldım, su kabağında çok güzel olmuş ellerine sağlık. Sarmaşık gülleri çok seviyorum ama benim öyle sardıracak yerim olmadığı için dikmiyorum, yasemeni de seviyorum, ama bizim buraların soğuklarına dayanmıyor. Bahçende yok yok maşallah. Böyle büyük bahçelerin yanında benimkine bahçe demeye utanıyorum ama napalım bizimkide böyleymiş.Sevgiler, selamlar...
sevgili aheste, benğenmen beni çok mutlu etti.siz dostların beğenileri vermiş olduğumuz emeğin yorgunluğunu unutturuyor.güzellikleri paylaşırken siz doslarıda mutlu etmek ayrı bir güzel duygu.
sevgili aheste, küçül mekanlarda minyetür güller çok hoş oluyor hiç düşünmedinizmi? inanın ben evimin içinde olsa bir köşede minyetür gül yetiştirmek isterim.sizin küçük bahçenizde şöyle bir hayal kurdum da öbek öbek minyetürler renk renk çok hoş olur.gülün sarmaşığıda çalısıda minyetürüde her bahçeya yakışıyor üstelik modası geçmeyen klasik güzeller.ne dersiniz. sevgilerimle......

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön