Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Sevgili Münevver hanım hemen görmeniz ve ilginiz beni çok sevindirdi.Çünki engin deneyiminize güzel fikirlerinize çok ihtiyaç duyacaım.
Eveet STARD ALDIK bakalım haydi hayırlısı.
Fakat Münevver hanım geç kalmışım. Bu cümleyi bir de KUTSAL TOPRAKLAR' da kurmuştum.
Hacca niyyet edip Kabe'ye gittiğimde de böyle eseflenmiştim. Niye geç kalmışım bu mukaddes
yola diye. Şimdi de diyorum ki neden daha önce farketmemişim doğanın ve güzelliklerinin değerini..
Şükürler olsun geç te olsa farkettirene değerini bildirene. Geç dediğimde biraz haklıyım
sizin yaşınızı bilmiyorum ama ben kayıtlardaki yaşımdan da iki yaş yaşlıyım. Ve dahi yorgunum. Şimdi bu işler belki başlangıç diye biraz yoruyor beni. Belki rutine dönünce(aman profesyoneller bana kızmasın onların işleri daha yoğundur elbet.Üretmek,yetiştirmek gibi) o vakit sakin sakin daha rahat olabilirim umudundayım.
Sevgili Münevver hanım Aynen ben de görünce biraz FÛL bitkisine benzetmiştim. Neyse gerçek YASEMEN'İ de aramaya devam.. Adana'a ayağım düşse bahçelerde çit bitkisi yapılmış durumda bol var. İlginize yardımınıza yeniden teşekkür ederim canım.Aşağıdaki doğal güzellikler de sizin için olsun.
|
sevgili asmalıtepe,doğada kendiliğinden açan çiçekleri çok severim.teşekkür ediyorum. sizde beni bu ince davranışınızla sevindirdiniz.galiba sarı kantoran çiçeğine benziyor.öyle ise hiç sökmeyin.ayrıca yaşınız hiç önenli değil gönül yaşınıza bakın siz.hem hiç birşey için geç sayılınmaz bu güzellikleri keşfetmeden gidenlere üzülüyorum ben.siz hiç değilse bunun farkına varmışsınız hemde stard almışsınız kim tutar sizi. heryerde bundan sonra doğayı daha dikkatli gözlemliyorsunuz ben kendimden biliyorum ve bir dal çiçek yetiştiren, bir insan kesinlikle doğadaki çiçeğine, böceğine yeşilin tonlarına taşına ve toprağını öyle bir inceliyorsunuzki,nerde ne yetiştiriliyor hemen biliyorsunuz.yani kısaca çiçek hastalığı bulaşıyor bir kere artık ne yapsanız çaresi yok. tek çaresi yeni çiçekler,çeşitler alıp yetiştirmek, kolleksiyonunuzu zenginleştirerek onları keyifle izlemek nasıl mutlu oluyorsunuz tarif edemem. inşallah kısa zamanda sizde o mutluluğa erişirsiniz.bizlerle güzellikleri paylaşırsınız. ayrıca Allah haccınızı kabül ettin.oralara gidenler öyle anlatılıyor gitmek isteyen herkese Allah nasip etsin diyorum.sevgiler......