View Single Post
Eski 22-05-2014, 07:29   #118
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Münevver maşallah glayölünün rengi çok güzelmiş geçen seneden 5-6 soğanım var çiçeklerini görmedim, bu sene yine birkaç soğan daha ektim, bakalım ne olacaklar ve çiçeklerini görebilmeyi çok istiyorum. İnşallah görebilirim diyeyim.
Sarmaşık gülün maşallah coşmuş da coşmuş. Sakız sardunyan ona keza, üzerinde de açacak tomurcaklar açınca daha güzel olacak inşallah.
Susak çok güzel bir kuş yuvası olmuş, emeklerine sağlık, oyma işlemini de sen mi yaptın, kuş gelir gider mi?

sevgili yenigine,güzel sözlerin ve beğenilerin için teşekkür ederim.gladyölümü geçen yıl aldımıştım. sadece beyaz açmıştı .bu sene sarı açınca sevindim. sakızlarım kışa kadar çiçeklerini üzerinden eksitmez.tekrar tekrar sakızların fotoğraflarını çekip koymak beli sıkıcı olabilir ama inanın her açan ayrı bir güzel görünüyor gözüme bende dayanamıyorum.sizlerlede paylaşmak hoşuma gidiyor.susak kabağımı delme işlemini eşim marangoza götürdü.ben sadece boyadım,çiçek desenlerini çizdim. ahşap boyama yapıyorum.öğrenmiş olduğum onestroke tekniği uyguladım. ilgileniyorsanız sitemizdeki ''yaşantımızda ve sanatta bitkiler'' bölümündeki bazı çalışmalarımı görebilirsin. kuşlar gelirmi girermi bilemiyorum biraz geç kaldık.inşallah girerler ve yavru çıkartırlar diye umut ediyoruz. sevgilerimle selamlarımı gönderiyorum.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön