Bakın neler oldu !
Yollarda yaşanan çeşitli maceralardan sonra Selahattin beyin kendisi küçük ama marifetleri büyük motorsikleti ile gruba ulaştık. Arkadaşlarımız oturmuşlar bir güzel tarihi çınarın altında 600 yıllıkmış. Garsonu sıkıştırıp öğrendim Sercan şahidimdir. Çevresi 920 metre olan bu çınarın altında bir ferahlık bir ferahlık. Bu ferahlığın içinde sıcacık bir grup karşılaması yaşadık Selahattin beyle.
Bizleri karşılayan bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tahmini bir iki dakiyka sonra tam bir kaynaşma örneği. Bütün masalar bizi seyretti biliyormusunuz. Kulak kabartanlar hatta inkanın altında bu delilerin ne işi var diye düşünenler olduğundan adım gibi eminim neyse. Ali bey taa İstanbul kanlıcadan kalkıp arkadaşı ile Bursa ekibine tam bir süpriz yapmış sağolsun. İlk defa tanıdım ancak şunu söyleyebilirim bizi artık yalnız bırakmayacak. " Yoksa göl yeri susuz kalır Ali bey haberin olsun " . Güler hanım bir ara çantasına sarılmazmı bendedim içimden eyvah zahmet verdim bizim irmik helvası sahneye ha çıktı ha çıkacak. Sağolsun Ferda Ülkümen hamfendi ile yerlerini almışlar baş başa kaynatıyorlar. Bir ara bizim mesleğe tatlı bir sataşma olduya neyse. Diğer arkadaşlara gelince hepsi Bursanın bir köşesinden. Çeteçakal taa Kemalpaşadan gelmiş. İnanın Yalovadan belki uzak bir mesafe olabilir. Sebahattinle, Sercana gelince bu arkadaşlarda yaklaşık bir saat kendimi seyrettim diyebilirim. Hey gidi günler hey. Selahattin hocalarını bir sıkıştırıyorlar tabii biraz kenardan bende destekledim. Hocam kusura bakma bu işler heyacan işi ne yapayım. Beni bu gençlerin arasına oturtmasaydınız belki bunlar olmayacaktı. Bayan arkadaşlarımız ağır mağrur hepsi birer hamfendi. Kısacası keyifli bir gün geçirdik hep beraber Bursada darısı Yalovanın ve diğer İllerimizdeki arkadaşların başına .
Bu arada Sebahattin bey ve Sercan kardeşimizden rica ettim tekrarlıyorum. Resimlerde rutuş yapmayı unutmayın. Pek fotojenik birileri yoktu sanırım aramızda. Şaka şaka.
Saygıyla.
|