View Single Post
Eski 11-07-2007, 08:28   #8
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar!

Sarıkozda bu sabah şöyle bir tur attım sayenizde hatta Yücel abinin objektifi sayesinde çitköyümüze bir uğradım. Biliyormusunuz neler düşündüm. Ablam aslının arasında. Resimdeki asıllar ile öyle bir bütünleşmişki bunu görmemek delilik. Yücel abi eline yüreğine sağlık.

Son bahara doğru sarıkozdaki ağaçlandırma çalışma sahasındaki mevcut ağaçların kuruyan yerlerinden çapraz olarak kesilmeleri gerekiyor. Hem ağaçlar ızdırap çekmekten kurtulacaklar hemde oralardan yeni sürgünler olacak seneye zamanı geldiğinde tekrar yazarız neler yapabiliriz diye. Mıhtar emmi suyu getirmiş sağolsun. Eğer bu yazılanları okutursa Derya kızımız mıhtar emmiden benim özel bir istirhamım olacak iletirse sevinirim.

Mıhtar emmi ne olur o sahaya hayvan sokmamaya özen gösterin. O fidanlara sürtünen her hayvan onların oynamasına dolayısı ile kurumasına sebep olacaktır. Ben sizlerin asaletine güvenerek bunları yazıyorum. Köydeki bütün insanlarımızla" bir köy içi toplantısı" yapın ve konuyu özellikle yüksek sesle dile getirin. Şenliğinizde mikrofonu eline alıp bırakmayan abimizden aslında bunları bekledim. Bizler misafir olduğumuz için pek bir şey söyleme şansımız olmadı. Derya kızımız ve Yücel abide toplantıda olursa sizi desteklemiş olurlar.

Affınıza sığınarak bunları yazıyorum. Bak mıhtar emmi sonra karışmam sarıkoza beni yerleştirip karşına rakip alma. Şaka şaka.

Herkesi selamlıyorum taaa yürekten.

Cemal Sansar / Yalova

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön