View Single Post
Eski 21-05-2014, 07:56   #88
futuuu
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-04-2013
Şehir: Konya
Mesajlar: 28
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever Mesajı Göster
Sayın futuuu,

Bahçeniz hayırlı olsun. Doğu-güney-batı yönlü sebze yetiştirmek için alan bırakın. Kuzey kısma ağaçları dikebilirsiniz. İleride pişman olmazsınız. Ağaçlar büyüdüğü zaman gölge alan oluşmamış olur.

Patatesi bu sene çuvala değilde yerde denemek için ektim. Çuval veya yere ekim için geç değil. Hazirana kadar ekebilirsiniz. Ama verimi nasıl etkiler bilemiyorum. Muhtemelen ağustosun başı gibi sökeceğim. Sizde eylül gibi sökersiniz.

http://www.agaclar.net/forum/sebzeler/16978.htm sebze bahçesi için bu sayfayı muhakkak gözden geçirin.

http://www.agaclar.net/forum/hangi-b...ygun/27415.htm bu sayfada yardımcı olacaktır.

Kolay gelsin...
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim sayın Limon_sever ilgili sayfaları derhal iştahla incelemeye başlayacağım. Ben toprak kökenli bir babanın toprağa pek temas etmemiş bir oğluyum, ova köylüsüyümdür. Babam da bu sene artık kimseye yük olmamak için tarlalarını sattı zira ekip dikme işi hep kuzenlerime düşüyordu. Durum böyle olunca sanırım kan çekiyor, toprakla uğraşmak istiyorum, yaş 32yi vursa da deneme çuvallarımı bu hafta halledeceğim. Tekrar teşekkürler desteğiniz için.

futuuu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön