Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chironex
Sayın futuuu ,hayırlı olsun bahçeniz.Bende düşünüyorum bir bahçe almayı bu aralar.Acaba ne taraftan aldınız ve kaça maal oldu?
|
Sayın Chironex, Karadiğin taraflarını bilir misiniz

Orada tapulamadan çıkmış küçük bahçeler satılmakta, aynı zamanda da sulak yerler. Benimki çok ucuza geldi belki size de aynı şekilde denk gelebilir. İlk başta 2400 m2 bir arsa üzerine pazarlık yaptık yalnız sonradan bir karışıklık olduğu anlaşıldı. Mal sahibine düşen (miras yoluyla geçmiş kendisine) tarla benimkinin biraz daha yukarısında 3400 m2 bir tarlaymış. İlk tarla için 4500 tl'ye anlaşmıştık ikincisini de 4750 ye bağladık

Dilerseniz emlakçıyla temasa geçirebilirim sizi, oralardan satılan arsalar genelde bir kaç emlakçıda toplanmış durumda. Fiyat sizi aldatmasın, tarlada elektrik ya da su yok, en yakın yola da 100 m mesafede. YAkınlarında su kaynağı çok, her yerde küçük sulama havuzları ve kaynak suyu var ama uzunca bir hortum tesisatı ve güçlü bir su motoru edinmelisiniz mesela benim tarlam için. Ama ilk anlaştığım tarla sulama yönünden çok daha iyiydi. Bilgisayar üzerinden değil, yerini tespit edip gidip bizzat ayak basmak lazım. Ben tarlamda bazı ciddi planlar düşündüğüm için sondaj vurdurmayı düşünüyorum mesela. Dediğim gibi, fiyat açısından avantajlı bir çok yer var, ilan sitelerini incelerseniz siz de göreceksiniz, bizzat yardımcı da olabilirim.
Saygılarımla